En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kabil faktörlere rabıtalı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz koca bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Ana özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok yüksek sıcaklıktaki yangınlara binaen insanların emniyetli bir şekilde birçokmalarını sağlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış sinein kullanılması gerekir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya doğru ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Kullanılan kapı fitili midein kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim esenlanabilir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların semtı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın içindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi dâhilin dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan sadece 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı rabıta opsiyonel olarak düzenınan hidrolik düzen ile elan kesif yararlanma esenlanabilir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girizgâhlere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne kadar yangın esnasında dirim kurtarıcı olabilseler de hırsızlık methalimleri dâhilin ağır olabilirler.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret Yangın Kapısı edebilirsiniz. 

İşyeri ve özel mevki dairelerinde, meslek ve kamu tesislarında evgin vaziyet ve muhaliflaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirim kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page